Kosten en vergoedingen

Osteopathie valt onder complementaire geneeswijze. De kosten van een consult osteopathie bij Liever Osteopathie zijn 95 euro en deze wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. Een consult duurt 45 minuten.

Vergoed door verzekeringen

Let op!  Alleen de behandelingen van een geregistreerd osteopaat komen in aanmerking voor vergoeding. Dit vanwege de kwaliteitseisen die het register stelt en waar verzekeraars zich achter hebben geschaard.

Als vanzelfsprekend ben ik lid van de beroepsvereniging NVO en geregistreerd bij het kwaliteitsregister NRO. Je herkent een NRO geregistreerde osteopaat aan de merktitel D.O.-MRO. Dit is een gedeponeerd merk en geeft jou de garantie dat je met een NRO geregistreerde osteopaat te maken heeft.

Overzicht 2024

Klik hier voor een overzicht van 2024.

Het overzicht is een lijst opgesteld door de beroepsvereniging NVO.  NVO is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor onvolledige en/of onjuiste informatieverstrekking. Neem zo nodig contact op met jouw zorgverzekeraar.

Tarief

De kosten van een consult zijn 95 euro.

De kosten van een behandeling gaan niet van jouw eigen risico af vanwege vergoeding uit de aanvullende polis.

Je krijgt bij mij meteen de factuur per mail voor jouw zorgverzekeraar.

Voor een behandeling bij Liever Osteopathie heb je geen verwijzing van huisarts of medisch specialist nodig. Ik ben echter geen vervanger voor de huisarts of specialist, maar werk er juist mee samen. Als het nodig is of er bestaat twijfel dan verwijs ik door.

Annuleren

Ben je verhinderd voor een afspraak? Geef dit dan minstens 24 uur van tevoren door. Je consult wordt dan niet in rekening gebracht.

Indien de afspraak niet of niet tijdig wordt afgezegd, zal een deel van de kosten (52 euro) voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Klachten en geschillen

Ik ben aangesloten bij de NRO Klachtenregeling (en klachtenfunctionaris) en de geschillencommissie Osteopathie. Klik hier voor meer informatie.

AVG & Privacyverklaring

Volgt.

Afspraak maken of meer informatie? Maak Online Een Afspraak